En far og søn oplevelse

Der er mange gange, hvor det at fiske, er noget, som går i arv, og det er som med så meget andet en oplevelse, som far og søn har sammen. Det er derfor, du også tit ser fædre med børn og måske endda børnebørn stå og fiske, en stund som de har sammen, og som alle kan se tilbage på og nyde.

For ja, det er med at samle den slags gode oplevelser sammen, for det er en hobby, som kræver, du kan bruge meget tid sammen, noget som du senere i livet vil sætte stor pris på, og du får nogle vigtige informationer om det at leve og fiske, som du en dag kan give videre til dine egne børn.

Hvis du spørger mange om, hvorfor de tog deres børn med ud, så vil svaret være, jamen det gjorde min far med med mig, og det er en af mine bedste minder med min egen far, så det ville jeg også gerne have med mine egne børn. For det er en arv, der skal gives videre, og noget, som der er mellem far og søn eller far og datter.