Ingen fisk på krogen – fortvivl ikke

Som lystfisker ved du, at der ikke findes garantier i forhold til at få noget på krogen. Men hvad gør man, når man har lyst til fisk på aftensbordet?

Jo, man sørger selvfølgelig for at gardere sig via måltidskasser med fiskeretter.

Når du bestiller måltidskasser hos et firma som RetNemt, finder du et væld af forskellige opskrifter, og der er naturligvis også et godt udvalg af fiskeretter, så du kan få din trang til fisk styret, uanset hvordan det går med fiskeriet.

Mere tid til fiskeri

Fordelene ved måltidskasser er også, at du ikke skal bruge tid på indkøb og forberedelse, da kasserne kommer lige til døren med alle råvarer og opskrifter. Det betyder samtidig, at du kan bruge et par timer mere med fiskestangen i hånden – så det er win-win på alle fronter.

Og så man ikke glemme, hvorfor fisk også er et fremragende valg til aftensmad. Udover at smage fantastisk er fisk nemlig proppet med næringsstoffer, der er vitale for vores sundhed. Især fede fisk som laks, sild og makrel, er en fremragende kilde til Omega-3 fedtsyrer, og sammenlignet med rødt kød er fisk generelt lavere i mættet fedt og kalorier, hvilket gør det til et sundere alternativ.