Bliv fiks til fisketuren

Der er ikke noget bedre end en tur til kysten med fiskestangen på nakken og fisketasken over skulderen, og så prøve lykken. Måske er der havørred i sigte, hornfisk eller makrel – alt efter årstiden byder Danmark på gode fiskemuligheder. Du kan også fiske i søer og åer, og du skal blot have et fisketegn og noget grej – så kan du gå i gang.

Tøjet er vigtigt

Det er nu ikke nok med et fisketegn og en fiskestang alene. Som lystfisker skal du også have det rette tøj at tage på, så du kan holde varmen og holde havgusen fra kroppen. Ofte vil man foretrække noget regulært outdoor tøj, men i mange tilfælde kan det nu også være smart med noget tøj, der kan bruges til andre formål end fisketuren.

Må vi foreslå, at du for eksempel kigger dig omkring efter en smart forårsjakke til dame fra NA-KD; der er masser af muligheder for at finde en jakke, der både er egnet til en dag i det fri og så smart, at du også kan bruge den i byen, når du tager til og fra arbejde.

En hobby for alle

Lystfiskeri er en hobby for alle, der kan lide at færdes i den friske luft. Har du børn, kan du med fordel tidligt tage dem med ud til en fiskesø eller et andet mere beskyttet område, hvor de kan prøve kræfter med fiskeriet. Så vil du opdage, at de snart vil synes, at det er spændende at fiske, og dermed har du lagt grunden til en livsstil hos dem, hvor de får luft under vingerne og masser af frisk luft i lungerne.

Om at fiske