Fisk og fitness

I denne coronakarantæne er det ikke mange, der kan sige, de har forøget deres salg, men en af de få brancher, som kan sige, de faktisk har solgt mere, er de, som producerer udstyr til lystfiskere. For fiskeri er blevet meget mere populært, end det ellers har været, og der er mange, som har kastet sig ud i at se, om de har kunne fange aftensmaden selv. Noget som jo faktisk er sundt, og det anbefales jo, at vi spiser fisk mindst to gange om ugen.

Karantænen har også gjort, at vi har haft tid til at lave ekstra lækker mad, men vi kan jo heldigvis finde vej til et løbebånd, og der kan vi let træne de ekstra kilo væk.

En hobby med mening

Fiskeri er jo ikke der, hvor du får megen motion, men det er der, hvor du kobler af. Hvor du er i et med naturen, og hvor du ikke bliver forstyrret, for er der andre som er ude og fiske, så er de der også for at få ro og slappe af.

Der er forskelligt udstyr, alt efter hvor du vil fiske henne, og det er med at spørge sig godt for, for der er ikke meget sjovt i at stå ved en put and take sø, hvor du skal til at fiske med en stang og andet udstyr, som er beregnet til at fange sild ude på en kutter på Øresund.

Det er dog ikke altid nødvendigt med det enorme udstyrstykke bare for at komme i gang. Det er jo med at komme ud og nyde det, og det kan du sagtens gøre uden udstyr til mange tusind kroner. Bare det, du har, er tilpasset der, hvor du skal fiske.