Det bedste er frisk fisk

Hvis du har været ude at fiske og har fanget noget, så ved du, at der ikke findes en bedre smag, en en helt frisk fisk, der bliver flået, renset og tilberedt. Den behøver ikke meget, hvad angår krydderier og tilbehør, for ved at holde det enkelt, står den friske smag endnu mere frem.

Mange steder kan du finde både opskrifter og tv-programmer, hvor kokke viser, hvor nemt det er at tilberede en frisk fisk, og du kan nemt gennem skærmen se, hvor velsmagende det er.

Der er nemlig så mange flere fisk i de danske farvande, der er meget velsmagende, end de gængse, du kan finde i det lokale supermarked. Det samme gælder forskellige typer af skaldyr, som der også er flere af, end du lige skulle tro.

Det er altid spændende at udvide sin horisont med alle disse smagsvarianter, og da du nemt kan finde råd og vejledning til tilberedningen på nettet, skal du ikke være nervøs. Det er nemlig de færreste fisk her i landet, der ikke kan spises, og ud over fjæsingen, og ulken, så findes der heller ikke giftige og farlige fisk på vores breddegrader, selvom disse heller ikke er så farlige igen.