Fisk fra kyst

Der er mange forskellige ting, som du kan gøre, når du kan og vil fiske fra kyst. Der er den mulighed at stå på stranden og kaste ud, og det er noget som kræver, du bliver god til at kaste ud som det hedder, men det sikrer, du ikke skal ud og stå i bølgerne.

Den anden mulighed er, at du køber waders, det er vandtætte bukser, som går langt op på kroppen og sikrer, du kan holde dig tør og varm, mens du står i brændingen og kaster ud. Det gør, du kan komme længere ud, når du kaster ud og på lidt dybere vand, hvilket giver dig en bedre mulighed for at lande en af de større fisk, men det er helt op til den enkelte, om de vil ud eller stå på land.

Til fisk fra kystenkysten skal du bruge en bestemt type af stang, for den skal være fleksibel nok til, at du kan kaste din flue ud med den, og den skal være stærk nok til, at får du en større fisk på krogen, så knækker den ikke. Du skal desuden gøre op med dig selv, om du vil bruge agn, altså madding. Det er de fleste, som gør det, men der er nogle, som ikke vil gøre det, for de vil ikke pine et andet dyr for at fange en fisk.

Der er også den mulighed at fiskeri er noget, som bare er sjov med børnene eller børnebørnene, og så kan det ske alle steder fra, molen, den lokale strand, badebroen, det er helt op til jer, og det er kvalitetstid brugt sammen med familien, som er så vigtig for alle.